Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Apple: Η χρήση OLED οθονών θα καθιερωθεί σε όλα τα iPhone από το 2018

Περισσότερα άρθρα στην πηγή...

 

Το 2017 φαίνεται να είναι ένα έτος που χαρακτηρίζεται, από πολλούς αναλυτές, ως «μεταβατικό» για την Apple καθώς για πρώτη φορά η εταιρεία θα παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα σε μία σεζόν.

 

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και το 2015 όταν η Apple για πρώτη φορά παρουσίασε για πρώτη φορά δύο νέα μοντέλα iPhone αντί ενός. Τότε, η αρχή είχε γίνει με τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus. Για φέτος αναμένεται να δούμε τρεις συσκευές: αυτό που προσωρινά αποκαλούμε iPhone 8 (το μόνο της σειράς με OLED οθόνη), το iPhone 7s και το iPhone 7s Plus (τα οποία θα διατηρήσουν τις LCD οθόνες).

 

Ωστόσο, μία νέα αναφορά της ιαπωνικής εφημερίδας Nikkei υποστηρίζει ότι η στρατηγική των «τριών νέων μοντέλων» θα εφαρμοσθεί από την Apple και για το 2018, σε συνδυασμό με την καθιέρωση πλέον των οθονών τεχνολογίας OLED.

 

Ανεξάρτητα από το πόσα νέα μοντέλα θα παρουσιάσει τον επόμενο χρόνο η Apple (άλλωστε ακόμη δεν έχουμε δει ούτε τα φετινά), το δημοσίευμα επικαλούμενο έγκυρες πηγές θεωρεί βέβαιο ότι η πλήρης και οριστική μετάβαση στις OLED οθόνες θα πραγματοποιηθεί από τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν το β' εξάμηνο του 2018.

 

Παράλληλα υποστηρίζεται ότι και τον επόμενο χρόνο βασικός προμηθευτής OLED οθονών της Apple θα παραμείνει η Samsung, ανεξάρτητα από το πόσες συσκευές τελικά ανακοινωθούν.

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *