Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

«Μήνυμα εμπιστοσύνης» στην Ελλάδα από τον Εμανουέλ Μακρόν

Πηγή: http://www.amna.gr/home/article/184589/Minuma-empistosunis-stin-Ellada-apo-ton-Emanouel-Makron-

«Μήνυμα εμπιστοσύνης» στην Ελλάδα στέλνει ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος φθάνει σήμερα στην Αθήνα για διήμερη επίσκεψη, με συνέντευξή του στην εφημερίδα "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ". 
Στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ"  ο κ. Μακρόν δηλώνει «αισιόδοξος» για το μέλλον της Ελλάδας και περιγράφει την επίσκεψή του, ως μήνυμα εμπιστοσύνης και απόπειρα ανάδειξης της Ελλάδας ως τόπου επενδύσεων και επιχειρηματικότητας. Εκφράζει την υποστήριξή του στην προσπάθειά της να βγει από την οικονομική κρίση, υπογραμμίζει ότι η οικονομία ανακάμπτει και η ανεργία υποχωρεί, και στον βαθμό που του αναλογεί ενθαρρύνει γαλλικές επενδύσεις καθώς κατά τη σημερινή επίσκεψή του στην Αθήνα πλαισιώνεται από εκπροσώπους μεγάλων γαλλικών ομίλων, αλλά και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Στην εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στους Αλ. Παπαχελά και Αθ. Έλλις, ο ηγέτης της δεύτερης μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρωζώνης αποκλείει με εμφατικό τρόπο κάθε σκέψη περί Grexit, επισημαίνοντας ότι η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα σηματοδοτούσε, αργά ή γρήγορα, το τέλος του ευρώ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *