Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Επιλογή Ειδήσεων για Προσωπικότητες στην Ελλάδα, 27 Μαρτίου 2019.


Εκατοντάδες αναγνώστες και προσωπικότητες θα αναδείξουν τον MAN of the Year


Ο μακροβιότερος θεσμός βραβείων στην Κύπρο, τα MAN of the Year Awards, αναδεικνύει και φέτος τον άντρα που ξεχώρισε την χρονιά που μας πέρασε. Και το κάνει με έναν πρωτοποριακό τρόπο, καθώς η βαρύτητα της γνώμης των πιστών αναγνωστών του περιοδικού MAN, με αυτήν σημαντικών προσωπικοτήτων του νησιού μας, έχει την ίδια σημασία και βαρύτητα και διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην ανάδειξη του άνδρα της χρονιάς.
Συγκεκριμένα, ο άνδρας της χρονιάς αναδεικνύεται με τον εξής πρωτοποριακό τρόπο ψηφοφορίας:
Σε κάθε κατηγορία για την ανάδειξη του καλύτερου ψηφίζουν παράλληλα δύο ομάδες εκλεκτόρων



Οι 38 προσωπικότητες που ζητούν να μείνουν ζωντανά τα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία



Τριανταοκτώ προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό και πανεπιστημιακό χώρο, δικαστές, επιστήμονες, συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιοί προσυπογράφουν το αίτημα που απευθύνουν προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, οι Συλλόγοι Γονέων και Κηδεμόνων των Προτύπων Γυμνασίων Βαρβακείου, Αναβρύτων και Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, να παραμείνει ζωντανός ο θεσμός των Προτύπων Πειραματικών Σχολείων.
Σε ανοιχτή επιστολή τους προς το υπουργείο Παιδείας οι γονείς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την υποβάθμιση των Προτύπων καθώς οι θεσμοί, οι οποίοι ρυθμίζουν τη λειτουργία τους έχουν παραλύσει, το νομικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία τους καταστρατηγείται, ενώ καθίσταται αμφίβολη και η διεξαγωγή των εξετάσεων για την εισαγωγή μαθητών στα Πρότυπα.



Γερμανός μουσουργός από τις κορυφαίες μουσικές προσωπικότητες όλων των εποχών.
Με το σημαντικό σε ποιότητα και ποσότητα έργο του γεφύρωσε την Κλασική με τη Ρομαντική περίοδο της Δυτικής μουσικής.
Ο Λούντβιχ βαν Μπετόβεν (Ludwig van Beethoven) γεννήθηκε το 1770 στη Βόννη, που τότε ανήκε στο Εκλεκτοράτο της Κολωνίας, τμήμα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του Γερμανικού Έθνους. Η ακριβής ημερομηνία της γέννησής του δεν είναι γνωστή, αλλά βαπτίστηκε στις 17 Δεκεμβρίου του ίδιου χρόνου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *