Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Γιαούρτι: Πόσο μειώνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης

Σύνδεση στην πηγή...

 

Είναι γνωστό ότι τα γαλακτοκομικά προϊόντα ωφελούν τη σκελετική υγεία χάρη στο πολύτιμο ασβέστιο που παρέχουν και τώρα μια νέα μελέτη το επιβεβαιώνει!

Καθημερινή κατανάλωση γιαουρτιού για δυνατά οστά προτείνουν επιστήμονες από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, καθώς διαπίστωσαν ότι εξασφαλίζει μεγαλύτερη οστική πυκνότητα και μειώνει τον κίνδυνο οστεοπόρωσης.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

 

 

© MichaelidesPost.Com®

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *