Σε ένα μπολ βάλτε τον κιμά, το ψωμί που θα έχετε μουσκέψει και στύψει λίγο, το γάλα και το γάλα. Αλατοπιπερώστε κατά βούληση και ζυμώστε.
Πλάστε σε κεφτεδάκια και ψήστε σε μια λαδόκολλα μέχρι να ροδίσουν.
Σε μια κατσαρόλα ρίξτε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίστε το σκόρδο. Ρίξτε τη σάλτσα ντομάτας και ανακατέψτε. Έπειτα προσθέστε τα κεφτεδάκια και συμπληρώστε νερό.
Μόλις αρχίζει το νερό να βράζει ρίξτε τα μακαρόνια να βράσουν μέσα στη σάλτσα. Μόλις η σαλτσούλα χυλώσει έιναι έτοιμα. Πασπαλίστε με μοτσαρέλα ή τριμμένη μυζήθρα.
Προσοχή στο νερό: Αν τα μακαρόνια σας είναι λεπτά θα χρειαστεί να τα βράσετε μόνο πέντε λεπτά άρα θα χρειαστεί να ρίξετε λιγότερο νερό. Εάν όμως, αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε χοντρά μακαρόνια θα πρέπει να βάλετε περισσότερο νερό.
Τα υλικά … εδώ …