Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Η αυθεντική ιταλική καρμπονάρα

Εκτέλεση και Υλικά στην πηγή…


Σερβίρισμα:


Καλό είναι να σερβίρετε την καρμπονάρα σας σε ζεστά, βαθιά πιάτα που θα έχετε βάλει για 10' στο φούρνο στους 60º-70ºC. Όταν σερβίρετε στα πιάτα, προσθέτετε κατά βούληση, έξτρα πεκορίνο ή τριμμένο πιπέρι.

Εκτέλεση και Υλικά στην πηγή…



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *