Λέγεται πως είναι από τα πιο εύκολα φαγητά. Νερό στην κατσαρόλα, λίγο αλατάκι κι έτοιμα! Κι όμως για να πετύχει μια μακαρονάδα θέλει τέχνη!
Σου δίνουμε τα μυστικά των Ιταλών για να είναι πάντα το αποτέλεσμα όχι απλά ικανοποιητικό αλλά τέλειο!
- Τα υλικά κάνουν όλη τη διαφορά
Ας είμαστε ειλικρινείς: αυτό που ξεχωρίζει την τέλεια μακαρονάδα από την λιγότερο καλή είναι τα υλικά! Τα φρέσκα είναι πάντα καλύτερα! Χρξσιμοποίησε φρέσκια ντομάτα αντί για πολτό, φρέσκο βασιλικό και ρίγανη αντί γι΄αποξηραμένα και το αποτέλεσμα θα είναι ανεπανάληπτο κι εκπληκτικό.
© MichaelidesPost.Com®