Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Οδηγούμε το 2017 ΚIA Picanto


Βρισκόμαστε πέριξ της Βαρκελώνης για να οδηγήσουμε το νέο Picanto για το οποίο η KIA βάζει πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας και των οδηγικών χαρακτηριστικών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΜΕΡΤΕΚΗΣ

Όπου και εάν σταθείς εδώ στην Βαρκελώνη για την παρουσίαση του νέου Picanto θα δεις τα χαμόγελα των ανθρώπων της ΚΙΑ, εκείνα τα χαμόγελα της υπερηφάνειας, καθώς θεωρούν ότι έχουν κατασκευάσει το καλύτερο αυτοκίνητο στην μικρή κατηγορία (A Segment).

Υπό μία έννοια δεν είναι υπερβολή, καθώς το νέο Picanto με την αδιαμφισβήτητη αισθητική υπεροχή, τον πλούσιο εξοπολισμό με τις τεχνολογίες από ανώτερες κατηγορίες (C Segment) έρχεται να θέσει τα δικά του δεδομένα.

Σε μια κατηγορία όπου οι Ευρωπαϊοι και οι Ιάπωνες κατασκευαστές κάνουν "εκπτώσεις" για να βγει η... εξίσωση των κερδών, οι Κορεάτες παίζουν τα ρέστα τους με ένα αυτοκίνητο που με ένα άλλο σήμα στο καπό θα μπορούσες να το θεωρήσεις από premium μέχρι ότι άλλο θελήσεις.
Κοιτάζοντας το Α Segment, θεωρούμε ότι ελάχιστα αυτοκίνητα έχουν την αισθητική φρεσκάδα του νέου Picanto, κάτι που οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ίσχυε και για την την πρώτη (2004) και για την δεύτερη (2011) γενιά του Κορεάτικου αυτοκινήτου.

Βεβαίως, με την 3η γενιά, οι Κορεάτες το πηγαίνουν πολλά βήματα πιο πέρα και δεν είναι μόνον η σχεδίαση του αμαξώματος και του εσωτερικού, αλλά οι πολλές καινοτομίες, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση των καθισμάτων από το μεγαλύτερο Optima, το καθρεπτάκι με το ειδικό φωτισμό που θα εκτιμήσουν τα κορίτσια για το... make up τους, αλλά και η οθόνη των 7 in του συστήματος infotainment που συνδυάζεται με κάμερα οπισθοπορείας που θέτουν νέα δεδομένα (από τη στιγμή που ανταγωνιστές δεν έχουν ούτε κανονική πόρτα χώρου αποσκευών), όπως και η πιο dynamic σε εξοπλισμό, αισθητική και οδικά χαρακτηριστικά (πιο σκληρά αμορτισέρ) έκδοση GT-Line.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *